MS Takı NARUTO Gerdanlık Kolye Shodai Hokage Tsunade Kolye Erkekler Kadınlar Hediye Anime Aksesuarları

MS Takı NARUTO Gerdanlık Kolye Shodai Hokage Tsunade Kolye Erkekler Kadınlar Hediye Anime Aksesuarları

₺11.82
Stok durumu
Stokta var

  • Birim Tipi: parça
  • Paket Boyutu: 10cm x 10cm x 1cm (3.94in x 3.94in x 0.39in)

İstek listesi
  • Etiketler: Ucuz MS Takı NARUTO Gerdanlık Kolye Shodai Hokage Tsunade Kolye Erkekler Kadınlar Hediye Anime Aksesuarları, Yüksek Kalite MS Takı NARUTO Gerdanlık Kolye Shodai Hokage Tsunade Kolye Erkekler Kadınlar Hediye Anime Aksesuarları, Çin Kolye Kolye Tedarikçiler.

kolye Boyutu: 4.6x0.9 cm (1 cm = 0.394in) zincir Lenth: 45 cm ağırlık: 15g
~ tedarikçisi giriş biz kıdemli 6 yıllık tecrübesi ile fabrika tedarikçisi alibaba. mağazamızda ürünlerin Çoğu olduğunu stok. büyük sipariş, daha iyi toplu fiyat, biz daha iyi fiyat sunabilir veya express aracılığıyla ücretsiz kargo bizim düzenli müşteri için. Anything bir mesaj bırakabilirsiniz, biz 12 içinde size cevap verecektir saat. çalışma süresi: Amerika Brezilya (GMT-8): 17: 30 (pm)-2:30 (am); rusya (Moskova GMT + 4): 5:30 (am)-14:30 (pm) İngiltere Fransa (GMT + 1): 2:30 (am)-11:30 (am) ~ geribildirim eğer çok takdir bize olumlu geribildirim ve 5 yıldızlı rating yorum bırakın! herhangi bir sorun ile ilk bizimle irtibata lütfen, veya açılış anlaşmazlık veya nötr veya negatif geribildirim ayrılmadan önce sorunuz. bizim büyük zevk olacak eğer biz size verebilir heyecanlı Satın Alma deneyimi. biz içtenlikle Uzun Vadeli iş işbirliği başlatmak.

  • Ana Taş Renk: Yeşil, Mavi
  • Metal Türü: Zamak
  • cinsiyet: Üniseks
  • Kolye Türü: Kolye Kolye
  • zincir Tipi: Halat Zincir
  • malzeme: Maden
  • uzunluk: 46 cm
  • stil: Moda
  • Model Numarası: YS11650
  • Şekil \ desen: Geometrik
  • Kolye Boyutu: 4.6x0.9cm
  • fonksiyon: Mood Tracker
  • Uygunluk: All Compatible
  • öğe Türü: Kolye
  • İnce veya Moda: Moda
  • Weight: 15 g
  • Chain Material: rope